Balti liiga võitjana triumfeeris Võrus Rakvere VK

Meeste Balti võrkpalliliiga tänavune võitja on Rakvere VK, kes eile ja täna Võru spordikeskuses toimunud liiga esineliku finaalturniiri otsustavas kohtumises mängis 3:2 (-12, -20, 22, 24, 13) üle Pärnu VK. Pronksimängus alistas Bigbank Tartu Selver Tallinna 3:2 (22, 23, -27, -22, 10).

Eilsetes poolfinaalides võitis Rakvere VK liiga põhiturniiri võitjat Bigbank Tartut 3:1, Pärnu VK sai tasavägises lahingus Selver Tallinnast jagu 3:2.

Ehkki Võru võrkpallimeeskond pole Balti liigas juba mitu aastat esindatud (ja kui seal mängis, siis esinelikusse kordagi ei jõudnud), siis päris ilma võrulasteta seekordki hakkama ei saadud. Nii istusid Võrust pärit mehed kõigi kolme medalivõiduni jõudnud meeskonna treeneripingil: Rakverel Urmas Tali, Pärnul Avo Keel ja Tartul Oliver Lüütsepp.

Esineliku meeskondade koosseisu kuulus ka kolm Võrust pärit võrkpallurit, kuid väljakul käis neist ainult Albert Hurt ja temagi Selver Tallinna mõlemas mängus vaid korraks ühes geimis. Tamar Nassar Pärnu VK ja Rasmus Rohumets Rakvere VK eest ei mänginud.