FC Vastseliina sai saali rahvaliiga finaalis lüüa

FC Vastseliina kaotas Eesti saalijalgpalli rahvaliiga finaalis Tallinna meeskonnale FC Lebo Ülesanne 2:5 (0:1). Mäng peeti eile Tabasalus ja Võrumaa meeskonna mõlemad väravad lõi Artur Palok.

Mäng algas Vastseliina jaoks hästi, sest esimeste minutite jooksul saadi korduvalt ohtlikult löögile, kuid vastaste väravavaht nurjas kõik üritused. Poolaja keskel teenis Vastseliina ka penalti, kuid taas oli võõrustajate puurilukk tasemel ja püüdis löögi. Vastane sai sellest kõvasti indu juurde ja avas enne poolaja lõppu skoori, kirjeldatakse mängu FC Vastseliina Facebooki lehel.

Teisel poolajal jätkas Lebo Ülesanne innukalt ning ligi neljatunnise reisi teinud Vastseliina mehed tegid vigu, mis kohased pigem hooaja esimestele mängudele. Korraks tärkas veel lootus, kui kolmeväravalises kaotusseisus suudeti üks tagasi lüüa, kuid kohe vastas Lebo Ülesanne sellele omakorda ilusa väravaga.

Kuigi pärast mängu oli Vastseliina meeste pettumus, eelkõige seepärast, et ei suudetud näidata oma parimat mängu, jäädakse saalihooajaga kokkuvõttes rahule.

Vastseliina jalgpallurid mängisid saali rahvaliiga finaalis teist korda ja ka kaotasid teist korda – kaks aastat tagasi jäädi esikohamängus 1:2 alla Keila meeskonnale Ida-Blokk.


FC Vastseliina saalijalgpallimeeskond: ees (vasakult) Tõnis Uiboupin, Gaspar Vainula, Janar Urbanik ja Vjatšeslav Vassilenko, taga Artur Palok, Jürgen Kuljus, Sander Pild ja Raul Juur. Hooaja käigus kuulusid meeskonda veel Kristjan Kikkas ja Viljar Kuljus. Foto: Eesti saalijalgpall