Rõuge Kevad Cup langes Eesti Sultani saagiks

Jalgpalliturniiri Rõuge Kevad Cup võitis meeskond nimega Eesti Sultan, kes täna Rõuges toimunud turniiri esikohamängus alistas pärast 2:2 lõppenud normaalaega Rõuge Saunamaa penaltitega 6:5.

Rõuge meeskonnale oli see sel turniiril juba teine penaltiseeria, sest karistuslööke löödi ka 1:1 lõppenud poolfinaali järel Rauameistriga ja siis jäädi peale 3:2. Teises poolfinaalis alistas Eesti Sultan FC Kääpa 3:0. Pronksimängus võitis Rauameister Kääpat 3:1.

Turniiri suurim väravakütt oli Kristjan Moks (Rauameister) kaheksa tabamusega.

Parima väravavahi auhinna sai Tommy Tooming. Eesti Sultani eest mängis peale tema veel teinegi Võru Heliose mees Raul Rebane. Veel kuulusid võitja ridadesse Lehar Savikink, Jarko Lilleallik ja Reimo Austa JK Welcost ning Kristian Uuk ja omal ajal ka Tammeka eest meistriliigas mänginud Simo Tenno Jõgeva Wolvesist.

Turniiril osales kümme meeskonda.