Võrulannad alustasid viienda koha püüdmist võiduga

Famila/Võru VK võrkpallinaiskond alistas Eesti meistriliiga 5.–6. koha mängude avavaatuses täna koduväljakul Audentese SG/Noortekoondise 3:0.

Kodunaiskond võitis tasavägise esimese geimi 26:24, järgmise juba kindlalt 25:14. Vastased ei andnud alla ja juhtisid kolmandas geimis 15:11, aga siis said võrulannad oma masina veatult käima, teenisid 14 punkti järjest ja võtsid numbritega 25:15 sellegi geimi võidu.

Võru naiskonna edukaim punktitooja Heleene Hollas sai kirja 18 (+14) punkti. Haide Haring lisas 12 (+10) ja Annabel Huik 10 (+7) punkti. Võrulannad lõid kamba peale kokku 20 serviässa, millest 8 kanti sidemängija Kadri Kuuse arvele. Külaliste parim oli 12 punktiga Hanna Pajula.

Famila/Võru VK oli külalistest üle rünnakul (34% vs 29%) ja blokipunktide arvestuses (9 vs 3). Pallingu vastuvõtul oli kindlam Audentese SG/Noortekoondis (43% vs 38%).

Seeria teine mäng peetakse 26. aprillil Kohilas.


Famila/Võru VK naiskond astus sammu meistriliiga viienda koha suunas. Foto: Piret Ahman