Orienteerumise MM vajab appi 200 vabatahtlikku

Juuli alguses toimuvad Lõuna-Eestis orienteerumise maailmameistrivõistlused. Selleks, et võistlused õnnestuksid, kaasatakse korraldusse üle 530 inimese, ent eesmärgist on puudu veel ligi 200 vabatahtlikku.

Lõuna-Eestis (võistluskeskused Tartus, Viljandis, Rõuges ja Vitipalus) toimuva MMi korraldajad kutsuvad appi vabatahtlikke vanuses alates 15. eluaastat. „Juuli alguses saabuvad Eestisse maailmameistri tiitli eest võistlema parimad orienteerujad rohkem kui 50 riigist, telepilt Lõuna-Eestist jõuab otse- ja kokkuvõtetena ligi 100 riiki. Selleks, et võistlus õnnestuks, vajame hädasti Lõuna-Eesti suve oluliseimal spordiüritusel heade inimeste abi,” ütles MMi peakorraldaja Markus Puusepp.

Tema sõnul saavad vabatahtlikud MMilt kustumatu elamuse ning tööpäevadel on neile ette nähtud söök ja jook, vajadusel ka transport ning majutus.

Lisaks pakutakse abilistele tasuta orienteerumise koolituspäevi ning priipääsmeid MMiga paralleelselt toimuvale Eesti Orienteerumisnädalale. Samuti on neil võimalik osaleda tasuta kevadistel Tartu orienteerumispäevakutel ja juunist detsembrini toimuvatel Tallinna linnaorienteerumise päevakutel. Lisaks saavad kõik vabatahtlikud MMi sümboolikaga meened.

Spordiüritusele vabatahtlikuks tulek on hea võimalus näiteks õpilastele, kellel esimene töökogemus puudub. Tublidele garanteeritakse tunnustav soovituskiri.

Rohkem infot: http://www.woc2017.ee/vabatahtlikud