Robert Täht ja Henri Treial koondise kandidaatide seas

Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna peatreener Gheorghe Crețu teatas koondise kandidaadid MMi valikmängudeks ja Maailmaliiga kohtumisteks ning 22 väljavalitu seas on ka kaks Võrust pärit mängumeest: nurgaründaja Robert Täht (Lubini Cuprum, Poola) ja temporündaja Henri Treial (ČEZ Karlovarsko, Tšehhi).

MMi valiksarja Euroopa tsooni teise ringi mängud toimuvad Tallinnas 24.-28. maini ning Eesti vastasteks on Kosovo, Montenegro, Rumeenia, Ungari ja Venemaa. Kuuiku parim pääseb otse tuleval aastal Bulgaarias ja Itaalias toimuvale finaalturniirile, teise koha omanik jätkab teekonda suvel peetavas valiksarja kolmandas ringis, kus kuue riigi koondised selgitavad veel ühe finaalturniirile pääseja.

Nädal pärast MMi valikturniiri teeb Eesti rahvusmeeskond debüüdi Maailmaliigas.