Parksepa IV kevadturniiri võitsid Torma poisid

Parksepa IV kevadturniiril korvpallis võitis esikoha SK Torma Sport, vigastustega kimpus olnud Parksepa SK/Võru poisid piirdusid neljanda kohaga.

Läinud nädalavahetusel Parksepas toimunud U14 vanuseklassi turniiril osales kaheksa meeskonda, kes olid jagatud kahte alagruppi. Võõrustajad alistasid alagrupis BC Tartu/Ülenurme 62:42 ja SK Känguru/Nõo SK 55:24 ning kaotasid Gulbene (Läti) eakaaslastele 48:54. Poolfinaalis mindi vastamisi teise alagrupi võitnud Torma poistega, kellele kaotati 34:40 ning seejärel jäädi 3.–4. koha mängus 15:34 alla ka Igors Miglinieksi korvpallikooli (Läti) meeskonnale.

Parksepa SK/Võru poiste treeneri Kalev Palo sõnul vajutasid kodumeeskonna mängule pitseri vigastused – turniiri käigus sai koguni kuus mängijat vigastada ning otsustavates mängudes tuli läbi ajada vaid ühe põhimehega. „Aga ei ole halba ilma heata – eks pingimehed said täiega mängida, kuskilt peavad neilgi kogemused tulema,” lausus ta.

Sel hooajal Eesti U14 vanuseklassi meistrivõistlustel Parksepale korra 11 ja korra 35 punktiga kaotanud Torma poisid kasutasid oma võimaluse ära ning võitsid esikohamängus Gulbenet 50:44.

Esinelikule järgnesid Aluksne (Läti), Kuldre kool, BC Tartu /Ülenurme ja SK Känguru/Nõo SK.

Turniiri parimaks mängija auhinna pälvis Kaarel Välb (Torma). Meeskondade parimateks tunnistati Andreas Sass (Torma), Linards Černoglazovs (Gulbene), Krišjanis Ozolinš (Miglineksi KK), Roland Mikson (Parksepa SK/Võru), Jekabs Zadumins (Aluksne), Kevin Liblik (Kuldre kool), Maximus Solvan (BC Tartu/Ülenurme) ja Ralf Malin (SK Känguru/Nõo SK).


Turniiri võitnud Torma meeskond. Foto: Toomas Hütt

Turniiri toetajad: