Võru spordikooli U16 tüdrukud võitsid pronksmedali

Võru spordikooli tüdrukud saavutasid U16 vanuseklassi Eesti võrkpallimeistrivõistlustel kolmanda koha.

Reedel Kiilis alanud ja eile lõppenud finaalturniiril võitsid Võru tüdrukud seitsmest mängust neli. Avapäeval alistati Salva/Kaarsilla Tartu 2:0 ja Jõhvi spordikool 2:1, üleeile kaotati Palusalu SK-le 1:2 ja Pärnu spordikoolile 0:2 ning võideti Rakvere spordikooli 2:1, eile alistati Selver Tallinn Audentes 2:0 ja kaotati Tallinna SK Tatsile 1:2.

Eesti meistriks krooniti seitsmes mängus vastastele kokku vaid kaks geimi loovutanud Palusalu SK. Hõbeda sai viie võiduga SK Tats. Võru ja Jõhvi kogusid neli võitu, edu omavahelises mängus andis pronksi Võrule.

Parima mängija eriauhinna sai Võru tüdrukutest Laura Kaur. Võru spordikooli võistkonda kuulusid veel Salme Adeele Hollas, Linda Koreinik, Inna Männik, Lisette Mokrik, Anne-Mai Pihlap, Cassandra Piirioja, Roosmarii Räim, Mirtel Soomets, Emeli Tõnts ja Helena Värton. Tüdrukute treener on Raivo Jeenas.

Võru spordikooli tüdrukud tulid sel hooajal kolmandaks ka selle vanuseklassi Eesti karikavõistlustel ja EVFi karikavõistlustel.


Võru spordikooli U16 võrkpallinaiskond. Foto: EVF