Võru spordikooli poisid jäid napilt medalita

Eesti U16 vanuseklassi poiste võrkpallimeistrivõisltustel sai Võru spordikooli meeskond viienda koha. Kiilis eile lõppenud turniiril võideti neli mängu, nagu ka pronksi teeninud Salva/Kaarsilla Tartu ja neljandaks tulnud Pärnu spordikool, kuid kolme meeskonna surnud ringis jäädi konkurentidele napilt alla.

Täisedu seitsme võiduga tuli Eesti meistriks Tallinna SK Tats, hõbeda sai kuus mängu võitnud Selver Tallinn SK.

Võru poisid kaotasid reedel Salva/Kaarsilla Tartule 0:2 ja võitsid Tallinna VK Tähte 2:0. Laupäeval alistati Selver Tallinn Audentes 2:0 ja Valga VK Viktooria 2:1, ent kaotati Tatsile 0:2. Eile jäädi 0:2 alla ka Selver Tallinn SK-le, Pärnu spordikooli võideti aga 2:0.

Ühe neljast turniiri parima mängija eriauhinnast sai võrulastest Marcus Jäger. Veel mängisid Võru meeskonnas Andri Adson, Jasper Frey, Mihkel Mustmaa, Martin Pekka, Kristjan Peterson, Ott Piirisild, Randel Johannes Reeder, Franco Taaber, Henrich Tuvik ja Markkus Väljak. Meeskonna treener on Timo Kuus.