Võru Heliose neidudel rahvaliigas täisedu

Võru FC Helios alistas täna Eesti naiste rahvaliigas TÜ Fauna Female 2:0 (1:0) ning jätkab kahe vooru järel täiseduga, olles oma alagrupis esikohal.

Võru neiud tänases mängus eelmisel neljal hooajal rahvaliigast astme võrra kõrgemal ehk naiste II liigas mänginud külaliste vastu mingit aukartust ei tundnud. Kristi Teder viis võõrustajad kohe kohtumise alguses juhtima ning edaspidigi hoiti mänguohje enamjaolt enda käes. Teisel poolajal duubeldas eduseisu Marleen Mälton.

Kehvas seisukorras Võru Roosi tänava väljak tegi söödumängu küll oli omi korrektiive ja ka mitu head väravavõimalust jäi kodunaiskonnal realiseerimata, aga kokkuvõttes oli positiivset siiski enam kui negatiivset ning ka tulemusega võib rahule jääda.

Järgmise mängu peavad Võru vutineiud kahe nädala pärast võõrsil FC Otepääga.


Marleen Mälton lööb kodunaiskonna teise värava. Foto: Priit Lööper