Rõuge Saunamaa osaleb rannajalgpalli meistriliigas

Sel suvel esmakordselt rannajalgpalli Eesti esiliigas osaleda kavatsenud Rõuge Saunamaa vutimeeste plaanidesse tuli oluline muudatus – meeskonnal avanes võimalust osaleda rannajalgpalli meistriliigas ning loomulikult võeti pakkumine vastu.

„Oleme valmis seda suurt sammu tegema ning loodetavasti suudame kogenud meeskondadega konkureerida,” teatas Rõuge meeskond.

Rannajalgpalli meistriliigas osaleb kaheksa meeskonda, kes mängivad kolmeringilise turniiri. Toimub kuus etappi (neli Pärnus, kaks Tallinnas), esimene neist 17.-18. juunini Tallinnas Kakumäe uuel rannaväljakul.

Eesti rannajalgpalli meistriks krooniti möödunud aastal FC ValiceCar.

Ükski Võrumaa meeskond pole varem rannajalgpalli Eesti meistrivõistlustel osalenud. Piirdutud on koduse Silja Sport Cupiga ning 2012. aastal mängiti ka Pärnus ühel rannajalgpalli suveliiga (ehk siis esiliiga) etapil.


Rõuge vutimeeste kogemused rannaliival piirduvad peamiselt Võrus Tamula rannas igal suvel toimuva Silja Sport Cupi mängudega. Foto: erakogu