Võru spordikool saatis teele järjekordse lennu

Eile toimus Võru spordikooli lõpuaktus, kus kooli lõputunnistuse sai 17 noort sportlast: seitse võrkpallurit, neli kergejõustiklast, kaks suusatajat ja maadlejat ning üks laskesuusataja ja orienteeruja.

Kool tõstab lõpetajatest esile nelja noort. Raimond Vink on Eesti noorte meistriks tulnud nii kolmikhüppes kui ka teivashüppes, võitnud mitmeid kahvatumat värvi medaleid ning lõpetab peagi hõbemedaliga ka Võru gümnaasiumi. Orienteeruja Lauri Pähn on kaheksakordne Eesti noortemeister ja paljukordne medalivõitja ning tunnistati aastatel 2013, 2015 ja 2016 oma vanuseklassis Eesti parimaks. Võrkpallurid Rasmus Rohumets ja Hanna-Liisa Ilves on Eesti noortemeistrid ja mitmekordsed medalivõitjad ning mõlemad on mänginud ka Eesti noortekoondistes.

Võru spordikooli tänavused lõpetajad. Kergejõustik: Stefani Vissel, Laura Kall (treener Helju Rakaselg), Raimond Vink, Kristin Saua (treener Heini Allikvee). Kreeka-Rooma maadlus: Karl Ermel, Robert Järv (treener Peep Lill). Laskesuusatamine: Taavi Perv (treener Priit Narusk). Murdmaasuusatamine: Marleen Vaiksoo (treener Hille Saarepuu), Kris-Sten Saarepuu (treener Asko Saarepuu). Orienteerumine: Lauri Pähn (treener Sarmite Sild). Võrkpall: Mona Lisa Evestus, Anete Lokk, Kelli Puusepp, Marit Ruuder, Hanna-Liisa Ilves (treener Raivo Jeenas), Rasmus Rohumets, Hannes Eskla (treenerid Aksel Saal ja Timo Kuus).