Tänavune esimene Võrumaa derbi üllatust ei toonud

Hooaja esimeses III liiga Võrumaa derbis alistas FC Vastseliina jalgpallimeeskond täna Navi Vutiseltsi 3:1.

Väimelas peetud mängu esimene poolaeg lõppes 1:1. 25. minutil viis Tamriko Õkva Navi penaltist 1:0 ette, kaheksa minutit hiljem Kristjan Kurrikoff viigistas.

Teisel poolajal osutus Navi Vutiseltsi eest täna esimesena liigamängudes 50 väravani jõudnud Õkva kodumeeskonna mustaks lambaks – ta sai teise kollase kaardi, pidi platsilt lahkuma ning jättis oma mehekd platsile kümnekesi. Vastseliina kasutas arvulise ülekaalu ära ja läks Gaspar Vainula väravast juba mõni minut hiljem juhtima. Kümmekond minutit enne kohtumise lõppu lõi Raul Juur Vastseliina kasuks kolmandagi värava.

FC Vastseliina on üheksa mänguga kogunud 19 punkti ning püsib III liiga lõunapiirkonnas esikolmikus. Navi jätkab endiselt võiduta ning on kaheksa mänguga teeninud vaid kaks viigipunkti, mis ei anna enamat viimasest kohast.

III liiga mängud jätkuvad kahe nädala pärast, kui kavas on kevadringi viimane voor. FC Vastseliina mängib siis kodus EMÜ SK-ga ja Navi Vutiselts võõrsil Tartu JK Tammeka U19 meeskonnaga.