Armin Pilve finaalsõit EK-etapil ebaõnnestus

Ratturite mäestlaskumise EK-etapil Austrias Schladmingis kukkus Armin Pilv tänase U19 vanuseklassi finaalvõistluse käigus ja pidi 45. kohaga.

„Alguses sain hästi minema ja hoog oli väga hea, aga siis tegin vea, kaotasin kontrolli ratta üle ning sõitsin üle kännu – see viskas mu vastu puud, aga õnneks midagi erilist ei juhtunud ja sõit läks edasi. Vaheajavõtus oli siiski näha, et kaotasin päris palju aega. Järgmine väga raske sektor tuli mul hästi välja ja jõudsin eesstartinud sõitjale järele, aga siis ta kukkus ning sõitsin talle natuke tagant sisse. Sellest olukorrast pääsesin kiirelt, kaotasin umbes kaks-kolm sekundit,” kommenteeris Pilv oma sõitu. „Sealt edasi läks sõit päris hästi. Pärast eelviimast kurvi otsustasin, et viimasesse kurvi lähen täiesti ilma pidurdamata ja nii ka tegin. Kahjuks lõhkes kurvis väga suurel kiirusel kallutades esirehv ja kukkusin päris kõvasti.”

Esikoha võitis austraallane Baxter Maiwald ajaga 4.16,405. Pilv kaotas talle 54,4 sekundiga.