Võru spordikooli tüdrukud tulid Poolas kolmandaks

Võru spordikooli U14 tüdrukud saavutasid eile Poolas Starogard Gdanskis lõpule jõudnud noorte võrkpalliturniiril 18 võistkonna konkurentsis kolmanda koha.

Treener Karolin Raudsepa sõnul mängisid tüdrukud väga hästi – alagrupis kaotati ainult Minski I võistkonnale ning finaalgrupis turniiri võitjaks tulnud Kaunase I võistkonnale. Parima mängija auhinna sai Võru tüdrukutest Salme-Adeele Hollas.

U18 tüdrukute turniiril pidid Raivo Jeenase juhendatavad Võru tüdrukud leppima 12. kohaga. Kuna mitmel tüdrukul oli samal ajal Võrus eksamiperiood ja koolilõpetamine, mängiti noorendatud koosseisus ehk 2002. aastal ja hiljem sündinutega, vanematest mängijatest lõid kaasa vaid Helena Värton ja naiskonna parima mängija auhinna pälvinud Anne-Mai Pihlap.

„Nooremad tüdrukud said head mängupraktikat, julgust ja enesekindlust,” ütles Raudsepp ja ta tõi välja 2005. aastal sündinud Eliise Meho, Hanna Provotorovi ja Liisa Provotorovi.

Starogard Gdanski võrkpalliturniir oli järjekorras juba 29. ning tänavu osalesid sealvõistkonnad tosinast riigist.