Eleri Hirv oli rattaorienteerumises Eesti naistest parim

Eleri Hirv saavutas eile Pärnumaal Raekülas rattaorienteerumisvõistluse BikEST naiste tavarajal kolmanda koha, teda edestasid leedulanna Karolina Mickevičiute Juodisiene ja Svetlana Poverina Venemaalt. Päev varem võisteldi Jõulumäel lühirajal ja siis oli Hirv Eesti naistest parimana viies. Sama võistluse raames selgusid ka Eesti meistrid ning Hirv võitis mõlemal alal kuldmedali.

OK Võru sportlasi võistles BikESTil veel kaks – Tuuli Eerm oli naiste lühirajal 15. (Eesti mv 7.) ja Markus Puusepp meeste tavarajal 21. (Eesti mv 8.)

1 kommentaar

  1. Post By Eleri Hirv

    Pärnumaal toimus kolmest etapist koosnev BikEST võistlus, mille raames selgitati välja ka Eesti meistrid lühirajal ning tavarajal. Kohad 3 ning 5 on saavutatud BikEST kolmandal ja esimesel etapil. Eesti meistrivõistlustel võitis Hirv kaks kuldmedalit.

Comments are closed.