Võrulased võistlesid spordiveteranide suvemängudel

Nädalavahetusel Pärnumaal Jõulumäel toimunud 50. Eesti seeniorspordi ja spordiveteranide liidu suvemängudel saavutas Võrumaa võistkond II grupis Järvamaa järel teise koha. I grupis oli parim Tallinn.

Kergejõustikus võitsid Võrumaa sportlased 9 kulda, 9 hõbedat ja 8 pronksi, võistkondlikult saadi seitsmes koht. Kaks esikohta saavutasid Ago Urb (M35 100 m jooks, kaugushüpe), Jüri Kiidron (M40 kaugushüpe, odavise), Gert Koch (M40 kuulitõuge, kettaheide) ja Tarmo Vaher (M60 60 m jooks, kaugushüpe), ühe Raul Rehe (M50 odavise).

Veel tõid Võrumaale esikoha tänavakorvpalliturniiri võitnud Silver Kuuba, Teet Marran, Andres Poom ja Merlis Niklus. Võrkpallis saavutasid võrulannad nii N35 kui ka N50 vanuseklassis teise koha, Võru M35 meeskond tuli kolmandaks. Petangiturniiril saavutas Võrumaa võistkond samuti kolmanda koha.