Eesti kaotas Hollandile kõik kolm kontrollmängu

EMi finaalturniiriks valmistuv Eesti meeste võrkpallikoondis, kuhu kuluvad ka Robert Täht ja Henri Treial, pidas üleeilsest tänaseni Tallinnas kolm kontrollmängu Hollandiga ning kaotas need kõik – 2:3, 0:3 ja 1:3.

Eesti koondise peatreener Gheorghe Cretu katsetas eri koosseise, mänguaega said kõik mehed. Täht oli resultatiivseim esimeses kohtumises, kui teenis 22 punkti (+16), lõi punktiks 56 protsenti tõstetest ja sai kirja neli blokipunkti.

„Usun, et esimeses mängus olime kõige rohkem enda nägu. Seal mängisime taset kõige paremini välja. Täna oli jube raske mängida. Võib-olla meie oleme treeniglaagriga rohkem tööd teinud, võib-olla hollandlased on natukene värskemad. Nad kestsid tõesti päris hästi. Meil oli näha, et kõigil on jõusaal jalgades. Aga rahul ei saa olla. Sõpruskohtumised või mitte, aga eks võita tahavad kõik. Kolm korda siit pähe saada – ei ole hea tunne,” võttis Täht mängud kokku.