Kodusel karikaturniiril olid võõrustajate parimad U16 tüdrukud

Võrus jõudis täna lõpule 58. Võru spordikooli rahvusvaheline võrkpalliturniir. Võõrustajatel läks kõige paremini U16 tüdrukute konkurentsis, kus saavutati teine koht.

Ainsa kaotuse said Võru spordikooli U16 tüdrukud turniiri võitnud Starogard Gdanski (Poola) eakaaslastelt, kellele jäädi alla 0:2, kõik ülejäänud viis vastast alistati 2:0. Kolmandaks tuli Selver Tallinn SK.

Võru U18 poisid tulid kuue meeskonna seas Selver Tallinna SK ja Pärnu spordikooli järel kolmandaks.

Sama vanuseklassi neidude turniiril võitis Võru spordikool alagrupis Soome TULi naiskonda ning kaotas Eesti noortekoondisele ja Tallinna VK Tähele. Seejärel võideti poolatare ja ka riialannasid ning lõpetati turniir kaheksa võistkonna hulgas viienda kohaga. Finaalis alistas Eesti noortekoondis II Selver Tallinna SK ja pronksimängus Eesti noortekoondis Tallinna VK Tähe.

Neli U16 poiste meeskonda mängisid esmalt kaheringilise turniiri ja seejärel kohamängud. Finaalis võitis TUL Selver Tallinna SK-d ja pronksimängus VK Täht Võru meeskonda.


Võru spordikooli U16 tüdrukute võistkond: ees (vasakult) Erika Prihodko, Emeli Tõnts, Salme Adeele Hollas, Liisa Kahri ja Roosmarii Räim, taga Inna Männik, Mirtel Soomets, Annabel Viks, treener Raivo Jeenas, Anne-Mai Pihlap ja Lisette Mokrik. Foto: Võru spordikool