Kodune korvpallihooaeg algab Parksepa turniiriga

Parksepa keskkooli ­spordihoones peetakse nädala pärast 26. Park­sepa korvpalliturniir.

Tänavu mängivad tuniiril U15 vanuseklassi poisid ja tüdrukud. Poiste seas on võõrustajate vastasteks Puiga APS, Värska/Kuldre ning kolm Läti võistkonda – Aluksne SK, Balvi SK ja Gulbene SK, tüdrukute turniiril Puiga APS, Tartu Kalev ja Aluksne SK.

Reede, 22. september on tüdrukute päralt. Mängud algavad kell 13 ja võistluspäeva lõpetab kell 19 autasustamine.

Laupäeval, 23. septembril ja pühapäeval, 24. septembril peetakse poiste võistlus. Laupäeval alustatkse kell 10 ja pühapäeval kell 9, võistluste lõpetamine ja autasustamine on pühapäeval kell 15.

Ajakava
Reede, 22. september. U15 tüdrukud.
Kell 13 Parksepa SK/Võru – Puiga APS, kell 14 Aluksne SK – Tartu Kalev, kell 15 Tartu Kalev – Puiga APS, kell 15 pildistamine ja lõunasöök, kell 16 Parksepa SK/Võru – Aluksne SK, kell 17 Puiga APS – Aluksne SK, kell 18 Parksepa SK/Võru – Tartu Kalev, kell 19 autasustamine.
Laupäev, 23. september. U15 poisid. Kell 10 Parksepa SK/Võru – Puiga APS, kell 11 Värska/Kuldre – Aluksne SK, kell 12 Balvi SK – Gulbene SK, kell 13 Puiga APS – Värska/Kuldre, kell 14 pildistamine ja lõunasöök, kell 14 Gulbene SK – Parksepa SK/Võru, kell 15 Aluksne SK – Balvi SK, kell 16 Gulbene SK – Puiga APS, kell 17 Balvi SK – Värska/Kuldre, kell 18 Parksepa SK/Võru – Aluksne SK.
Pühapäev, 24.september. U15 poisid. Kell 9 Puiga APS – Balvi SK, kell 10 Aluksne SK – Gulbene SK, kell 11 Värska/Kuldre – Parksepa SK/Võru, kell 12 lõunasöök, kell 12 Aluksne SK – Puiga APS, kell 13 Parksepa SK/Võru – Balvi SK, kell 14 Gulbene SK – Värska/Kuldre, kell 15 võistluste lõpetamine, autasustamine.