Aigar Leok võitis Eesti enduromeistrivõistluste etapi

Eesti enduromeistrivõistluste eelviimane, neljas etapp toimus läinud nädalavahetusel Ida-Virumaal, Kohtla-Nõmmel. Kahe võistluspäeva peale kokku läbiti üle 250 kilomeetri ning absoluutarvestuses võttis võidu Aigar Leok (Sõmerpalu MK) edestades poole minutiga Rannar Uusnad (KTM Racing Estonia). Omakorda poole minutiga jäi teise koha mehest maha Martin Leok (Sõmerpalu MK).

Kõik absoluutarvestuse esikolmikumehed tulid ka oma masinaklassis võitjaks – Aigar Leok E1-, Rannar Uusna E3- ja Martin Leok E2-klassis.

E1-klassis tõi Sõmerpalu klubile kaksikvõidu Veiko Rääts. E3-klassis saavutas teise koha Elary Talu. Juunioride seas tuli Reio Timmi soomlase Kosti Kirjavaineni järel teiseks. Seeniorid 40+ klassis sai Vaido Kalm kolmanda koha.

Võistkondlikult kuulus Sõmerpalu motoklubile esikoht ja klubi teisele rivistusele kolmas koht.

Kodune endurohooaeg saab lõpu 7.–8. oktoobrini sõidetava Aruküla võistlusega, mis on Eesti meistrivõistluste viies etapp.


Aigar ja Martin Leok. Foto: Sõmerpalu motoklubi