Võrus peetakse Jaan Gutmanni nimeline võrkpalliturniir

Homme algab Võrus Jaan Gutmanni nimeline 59. rahvusvaheline Võru võrkpalliturniir, kus lisaks algaval hooajal pärast aastast pausi taas esiliigas mängivale Võru VK-le osalevad Balti liiga meeskonnad Bigbank Tartu, Saaremaa VK, Pärnu VK ja RTU / Robežsardze (Läti).

Võru VK eest on turniiriks üles antud Albert Hurt, Tarvo Täht, Mirko Hani, Timo Kuus, Sten Maask, Jarek Jänes, Tamar Nassar, Joonas Popman, Martti Klemets, Kajar Kivioja, Rasmus Rohumets, Janno Järvpõld, Kaspar Süvaorg, Henri Provotorov, Stefan Leon Kaljuvee. Meeskonna treener on Sten Maask ja abitreener Timo Kuus.

Hooajaeelne turniir on paras paik katsetamiseks, seda enam, et Võru VK esiliiga meeskonnas hakkavad nimetatud meestest praeguse seisuga mängima vaid Kuus, Maask, Jänes, Klemets, Kivioja ja Järvpõld.

Mängud peetakse Võru spordikeskuses. Homme, 22. septembril alustatakse kell 17, laupäeval, 23. septembril kell 12 ja pühapäeval, 24. septembril kell 11. Turniiri lõpetamine on pühapäeval kell 15.30.