FC Vastseliina sai kodumurul valusa kaotuse

FC Vastseliinal ei õnnestunud Eesti jalgpallimeistrivõistluste III liiga lõunapiirkonnas teist kohta hõivata. Selleks tulnuks täna koduväljakul FC Tarvastut võita, kuid selle asemel hoopis kaotati 4:5 (2:3).

Mäng algas kodumeeskonnale hästi, Sander Pildi väravast pääseti eduseisu. Tarvastu vastas kahe väravaga, kuid kohe järgmisel rünnakul tuli Raul Juure löögist viik. Poolaja lõpus sepistasid külalised uuesti juhtvärava.

Teisel poolaja alguses seni väravas mänginud, kuid nüüd Pildiga koha vahetanud Gaspar Vainula viigistas. Umbes veerand tundi enne mängu lõppu viis Artur Palok väljakuperemehed juhtima, ent vastased kallutasid mängu ikkagi enda kasuks. Esmalt jätsid Vastseliina mehed audiviskel vabaks vastaste ründaja, lubades tal peaga palli väravasse saata. Lisaminutitel osutus patuoinaks Pild – palli puhtaks lüües saatis ta mänguvahendi otse ühe vastase jalale, kes ligi 35 meetrilt võiduvärava lõi.

Enne kahte viimast vooru on liiga liidril, Tartu JK Welco II meeskonnal tabelis 47 punkti, Tarvastul 42 ja Vastseliinal 41. Järgmise vooru mängust on Vastseliina jalgpalluritel seejuures juba võidupunktid kirjas, sest nende tuleva nädala vastane Navi Vutiselts teatavasti diskvalifitseeriti.

Viimases voorus mängib FC Vastseliina kahe nädala pärast võõrsil EMÜ SK-ga.