Koolinoored selgitasid parimad orienteerujad

Parksepas peeti täna Võrumaa koolinoorte meistrivõistlused valikorienteerumises.

Võitjad. Individuaalarvestus. Naisjuuniorid Signe Kallion (Võru G). A-klass. Poisid Raido Kiss (Võru G). Tüdrukud Kaisa Kahre (Võru G). B-klass. Poisid Jürgen Joonas (Võru Kesklinna K). Tüdrukud Anita Laanejõe (Osula PK). C-klass. poisid. Nansen Palo (Rõuge PK). D-klass. poisid Lauri Saal (Varstu K). Tüdrukud Karmen Tugedam (Võru Kesklinna K). Paarid. A-klass. Poisid Martin Oja ja Kristo Juul (Varstu K). B-klass. Poisid Hans Jürgen Kukk ja Sten Pähn (Parksepa KK). Tüdrukud Airin Alliksoo ja Stella Männiste (Varstu K).
C-klass. Poisid Romet Näppi ja Reikko Valge (Mõniste K). Tüdrukud Kristi Juul ja Hanna-Liisa Gerberg (Varstu K). D-klass. Poisid Audun Palo ja Eke Ots (Rõuge PK). Tüdrukud Lisette Must ja Sandra Vaide (Mõniste K).

Tulemused