Võrumaa meistriks tulid Alar Kume ja Eleri Hirv

Täna Haanjas toimunud Võrumaa meistrivõistlustel orienteerumises võitis meestest maakonna meistritiitli Alar Kume ja naistest Eleri Hirv.

Hõbemedali sai meestest Kaspar Russak ja pronksi Taavi Perv, mõlemat edestas väljaspool Võrumaa meistrivõistluste arvestust võistelnud Põlvamaa orienteeruja Daniel Vasser. Naiste seas teenis maakonna meistrivõistluste hõbeda Inga Siegert ja pronksi Heli Haug. Võistlejaid oli Võrumaa meistrivõistluste põhiklassides sama palju kui medalikomplekte.


Võrumaa meistrid Alar Kume ja Eleri Hirv. Fotod: Võrumaa spordiliit

Teiste vanuseklasside võitjad maakonna meistrivõistluste arvestuses. M18 Raido Kiss. M16 Hando Allmann. M14 Jürgen Joonas. M12 Nansen Palo. M10 Audun Palo. M35 Taavi Tatsi. M45 Mart Külvik. M60 Tõnu Tolm. N18 Kerli Tasso. N16 Anita Laanejõe. N14 Merli Mari Utsal. N12 Viktoria Misnik. N10 Eva Piirisild. N35 Mall Alev. N45 Airi Alnek. N60 Helle Mürk.

Tulemused
Pildid