Võru FC Helios II sai esimeses üleminekumängus napi kaotuse

Võru FC Heliose duublil tuli täna Kehras peetud esimeses III liiga üleminekumängus Anija JK-ga vastu võtta küll 0:1 kaotus, aga korduskohtumises üritavad Võru jalgpallurid seeria enda kasuks pöörata.

Heliosel ei saanud mitu vanemat meest nädala sees töökohustuste pärast mängule minna ning puudujaid oli ka vigastuste ja kollaste kaartide tõttu. Nii moodustasid lõviosa meeskonnast täna otse koolipingist pikale sõidule läinud poisid, kogenumatest meestest mängisid vaid Kert Joakit ning oma selle hooaja debüüdi (ja mitte harjumuspärases väravavahi rollis, vaid hoopis väljakumängijana) teinud Indrek Ivask.

Tasavägise mängu ainsa värava lõid võõrustajad kohtumise 17. minutil väravaesisest saginast. Heliose parim võimalus avanes Eduard Desjatskil, kel aga vastaste väravavahti siiski üle mängida ei õnnestunud.

Kordusmäng peetakse pühapäeval, 15. oktoobril kell 13 Väimelas.


Heliose üks paremaid tänases mängus oli keskväljal tööd rabanud Robin Sander (paremal). Foto: Andrus Olesk