Võru U16 tüdrukud tulid Eesti karikavõitjaks

U16 vanuseklassi Eesti karikavõitjaks võrkpallis krooniti Võru spordikooli naiskond, kes Viljandis toimunud finaalturniiril alistas seitsmest vastasest kuus.

Võru tüdrukud kaotasid finaalturniiril vaid ühe mängu, kui jäid eile 0:2 alla Rakvere spordikoolile. Alustati üleeile 2:0 võitudega SK Tats Kiili ja Selver Tallinn Audentes III võistkonna üle, eile alistati 2:0 ka Olerex / Veski Mati Tartu ning 2:1 Palusalu SK / Tallinna spordikool. Täna sai Võru naiskond esmalt 2:0 jagu Viljandi spordikoolist ja seejärel turniiri viimases mängus 2:1 ka Selver Tallinn Audentesest. Kirja saadi seega kuus võitu, üks rohkem kui hõbeda teeninud Rakvere spordikool ja pronksi saanud Palusalu SK / Tallinna spordikool.

Ühe neljast turniiri parima mängija auhinnast sai Anne-Mai Pihlap. Võru võistkonda kuulusid veel Salme Adeele Hollas, Eilika Laanemets, Lara Johanna Luks, Inna Männik, Lisette Mokrik, Erika Prihodko, Roosmarii Räim, Emeli Tõnts ja Liisbeth Laiv. Naiskonna peatreener on Raivo Jeenas ja treener Karolin Rausepp.


U16 vanuseklassi Eesti karikavõitjaks tulnud Võru spordikooli võistkond. Foto: erakogu