Finaalis mängivad Parksepa SK / Võru ja SK Urvaste

Tiitlikaitsja Parksepa SK / Võru alistas täna Võru spordiseltsi Kalev korvpallimeistrivõistlustel 2. jalaväebrigaadi meeskonna 86:59 (50:33), tuli täiseduga põhiturniiri võitjaks ning kohtub nädala lõpus esikohamängus SK Urvastega.

Puigal peetud mängu esimese kümne minuti järel juhtis 12 silmaga Parksepa SK / Võru. Teisel veerandajal kasvatas Parksepa meeskond vahet veel viie punkti võrra ning kui kolmas veerandaeg võideti 20:9, oligi kaitseväelaste vastupanu murtud.

Võitjate parim oli 24 silma visanud Tanel Zupsman, kaotajate resultatiivseim 17 punktiga Mirko Märdimäe.

Parksepa SK / Võru võitis põhiturniiril kõik seitse mängu. Valitsev maakonna meister SK Urvaste teenis kuus, 2. jalaväebrigaad viis ja Puiga / Viking Security neli võitu. Pidada on veel üks kohtumine – ülehomne Antsla ja Osula meeskondade mäng, mis paneb paika põhiturniiri viienda ja kuuenda koha saajad.

Meistrivõistluste kohamängud peetakse eeloleval pühapäeval Parksepas. Alustatakse kell 10, kui 7.–8. koha mängus lähevad vastamisi KK Rõuge ja Kuldre kool. Kell 11.30 järgneb 5.-6 koha mäng Osula – Antsla ja kell 13 pronksikohtumine 2. jalaväebrigaad – Puiga / Viking Security. Esikohamäng Parksepa SK / Võru ja SK Urvaste vahel algab kell 14.30.