Võru jalgpallurid valmistuvad hooajaks Taliturniiril

Esmakordselt Eesti esiliiga B tasandile tõusnud Võru FC Heliose jalgpallimeeskond mängib hooajaks valmistudes Tallinnas EJLi jalgpallihallis toimuval Taliturniiril. Alates 21. jaanuarist mängitakse viiel nädalavahetusel, vastasteks liigakaaslased Viljandi JK Tulevik U21, Pärnu JK, Tallinna FC Ajax ja Paide Linnameeskond U21 ning II liigas mängiv Viimsi JK. Tabelit taliturniiril ei peeta ja võitjat ei selgitata.

Lisaks taliturniirile on võrulastel plaanis 31. jaanuaril pidada kontrollmäng esiliiga A-s mängiva FC Elvaga.

Võru FC Heliose meeskond alustab ühist ettevalmistust hooajaks 8. jaanuaril, esiliiga B mängud algavad 24. veebruaril.


EJLi jalgpallihall. Foto: EJL

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga