Regina Oja krooniti sprindis Eesti meistriks

Haanjas toimuvatel Eesti lahtistel meistrivõistlustel laskesuusatamises võitis tänase naiste sprindi Regina Oja, meeste konkurentsis teenis Rene Zahkna pronksmedali.

Kaks trahviringi sõitma pidanud Oja lõpetas 7,5 km pikkuse sõidu ajaga 25.22 ning edestas samuti kahel lasul eksinud Tuuli Tomingat 18 sekundiga. Kolmandaks tuli Kadri Lehtla (+1.07; 3). Naisi oligi stardis vaid kolm.

Meeste 10 km sõidus võitis kulla Roland Lessing, kes tabas kõik märgid ning jõudis finišisse ajaga 26.53. Hõbeda saanud Kalev Ermits kaotas talle 44 sekundiga ja Rene Zahkna 1.06-ga, mõlemad pidid sõitma kolm trahviringi. Tarvi Sikk (+4.09; 4) sai seitsme mehe seas kuuenda koha.

Võrumaa noortest küündis medalivõiduni Joosep Perv, kes jäi M17 vanuseklassi poiste 7,5 km distantsil alla vaid tallinlasele Markus Fasterile.

Jürgen Pill (M15) saavutas neljanda, Gerda Narusk (M17) viienda ning Henri kesa (M15) ja Reio Ermel (M13) kuuenda koha. Taavi Perv (M21) tuli seitsmendaks, Klaus Mark Kolpakov (M19) ja Reiko Hussar (M13) said kaheksanda, Miia Heleene Utsal (N17) üheksanda ning Kristohver Saar (M15) ja Lars Piirmann (M13) kümnenda koha.

Homme on Haanjas kavas ühisstardiga sõidud.


Regina Oja. Foto: Hendrik Osula

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga