Võrumaa parimad noorsportlased 2017

Võrumaa spordiaasta lõpuüritusel kuulutati eile alade kaupa välja ka Võrumaa paremad noorsportlased.

Lisaks jagas Võrumaa spordiliit aasta jooksul heategevusüritustel laekunud rahast noortele sportlastele juba kolmandat aastat välja stipendiume. 300 euro suuruse stipendiumi said Greete Hollas, Albert Hurt, Jan Jakobson, Hanna Moor, Mari-Liis Mõttus, Tuule Müürsepp, Art Kristjan Olesk, Rolf Robert Peebo, Joosep Perv, Armin Pilv, Lauri Pähn ja Alex Treier ning 200 euro suuruse stipendiumi Hando Allmann, Annemarii Bendi, Karl Sebastian Dremljuga, Triinu Hausenberg, Randel Päästel ja Hanna Rästa.

Võrumaa paremad noorsportlased 2017. Jalgpall. Sören Veiolainen ja Hanna Rästa (mõlema treener Jaanus Vislapuu). Jalgrattasport. Armin Pilv (treener Tarmo Mõttus). Judo. Richard Kuklane ja Randel Päästel (treener Enno Raag). Kahevõistlus. Triinu Hausenberg (treener Olev Roots). Kergejõustik. Rolf Robert Peebo (treenerid Ants Kiisa ja Heini Allikvee), Talis Timmi (treener Heini Allikvee), Grete Hollo (treener Sirje Hütt), Marite Mäesaar (treenerid Heini Allikvee ja Sirje Hütt). Korvpall. Phil-Benjamin Paju (treener Kalev Palo) ja Laura Järvpõld (treener Udo Saidla). Kreeka-Rooma maadlus. Siim Martin Eskla (treener Peep Lill). Laskesuusatamine. Joosep Perv (treener Priit Narusk), Hanna Moor (treener Janno Prants) ja Miia Heleene Utsal (treener Priit Narusk). Motosport. Jan Jakobson (treener Ivo Pärle). Murdmaasuusatamine. Art Kristjan Olesk ja Johanna Udras (mõlema treener Asko Saarepuu). Mäesuusatamine. Karl Sebastian Dremljuga (treenerid Nils Kroon ja Asko Saarepuu). Orienteerumine. Alex Treier, Hando Allmann ja Anita Laanejõe (kõigi treener Sarmite Sild). Suusahüpped. Annemarii Bendi (treener Olev Roots). Võistlustants. Artur Lepp – Stella Männiste (treener Märt Raudvee). Võrkpall. Albert Hurt (treenerid Aksel Saal ja Timo Kuus), Priit Tigane (treener Aksel Saal), Greete Hollas (treener Raivo Jeenas) ja Kerli Kubi (treener Karolin Raudsepp).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga