Rene Zahkna teenis hõbeda ja Regina Oja pronksi

Laskesuusatamise Eesti lahtistel meistrivõistlustel Haanjas võitis Rene Zahkna täna ühisstardiga sõidus hõbemedali ja Regina Oja pronksmedali.

Meeste 12,5 km pikkuse sõidu lõpetas ajaga 36.42 esimesena eile ka sprindikulla võitnud Roland Lessing, kes täna tegi nelja tiiru peale vaid ühe möödalasu. Zahkna pidi iga tiiruskäigu järel sõitma ühe trahviringi, kokku seega neli, ning kaotas võitjale 56 sekundiga. Kolmandaks tuli samuti neli möödalasku teinud Kauri Kõiv. Võistlejaid oli viis.

Naiste 10 km pikkusel rajal oli Tuuli Tominga võiduajaks 32.23 (5). Hõbemedali teeninud Grete Gaim sõitis neli trahviringi ja kaotas Tomingale 14 sekundiga. Eile sprindis kulla võitnud Oja eksis täna seitsmel lasul ning jäi võitjast maha 1.34-ga. Stardis oli kolm naist.

M17 vanuseklassis tuli Eesti meistriks Joosep Perv. Taavi Perv (M19), Klaus Mark Kolpakov (M19) ja Reio Ermel (M13) said oma vanuseklassis kuuenda koha, Reiko Hussar (M13) oli kaheksas, Jürgen Pill (M15) üheksas ja Mathias Adason (M15) kümnes. Võrumaa tüdrukutest jagas Miia Heleene Utsal (N15) 5.–6. ja Gerda Narusk (N15) 8.–9. kohta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga